Nastavení
Jemně namleté koření vyrobené ze sušených červených paprik (druh Capsicum annuum), které nejsou pálivé. Patří k základním kořením v české, maďarské i světové kuchyni.
Orientální směs je hotová kořenicí směs inspirovaná chutěmi východní a asijské kuchyně
vůně bylinko-květinová s chutí sladce kořeněnou a příjemně nahořklou
vůně bylinná, lehce dřevitá s nádechem zázvoru s chutí lehce hořkou, pepřovou a kořenitou
aromatické koření se zemitou, lehce oříškovou a kořeněnou chutí
výrazná, aromatická, lehce nahořklá chuť
Ostrá, štiplavá, lehce kouřová vůně s chutí velmi pálivou s lehce ovocným nebo zemitým podtónem.
Směs koření, která pochází z indické kuchyně, ale používá se i v dalších asijských kuchyních.
vůně jemně ovocná až nasládlá s chutí papriky a pálivostí střední až silné
silně aromatická chuť, pronikavá vůně s nádechem mentolu a perníku
chuť a vůně různých koření a bylinek
výrazná česneková chuť a vůně v kombinaci slaně-bylinkových tónů
Nacházíte se na straně 2 z 3.